In de maatschappij

Verbinding en contact


In de maatschappij

Er bestaat een groeiende belangstelling voor gezondheid, duurzaamheid en milieu. Consumenten willen niet langer meer kant en klare producten maar wel eerlijke, gezonde en verse lokale producten. Men wil weten wat hij eet en wat de herkomst is van het eten. De consument kiest graag voor een product van hoge kwaliteit met een vers en ambachtelijk karakter en pure smaken. Als het maatschappelijk sociale gezicht ook meedoet in het product, verhoogt dit de waarde van het product voor bewuste consumenten en zijn zij bereid zulke initiatieven te ondersteunen.

Deksels Lekker zet zich neer als sociale horecaonderneming met een lokaal gezicht. De unieke punten zijn:

  • Vers: De producten worden bereid zonder toevoegingen. Deksels Lekker garandeert dat haar producten vers en gezond zijn.

  • Ambachtelijk: De producten worden met de hand gemaakt en ingepakt. Onze doelgroep wil weten waar en door wie de producten gemaakt worden.

  • Sociaal karakter: Deksels Lekker heeft een sterk sociaal karakter. Naast commerciële doelstellingen heeft Deksels ook maatschappelijk verantwoorde doelstellingen. Zo helpt Deksels Lekker (jong)volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een (commerciële) werkplek en biedt hen een werkplek gericht op persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast daagt Deksels Lekker consumenten uit om dromen van anderen te kunnen verwezenlijken door “Deksels Lekker” te koken.