Stefan

Op elke pan past een deksel!


Stefan

…mijn naam is Stefan Hogervorst

Deksels Lekker, Stefan Hogervorst

De afgelopen vijftien jaar was ik werkzaam op het snijvlak tussen horeca en zorg. In dienst van een zorgorganisatie heb ik een horecaproject vanaf het begin vormgegeven en begeleidde ik mensen met een verstandelijke beperking in deze horecaonderneming. Het vroeg van mij ondernemerschap en afstemming met de verschillende betrokken partijen. De begeleiding deed ik daarnaast samen met collega’s.

Het vraagt aandacht een goed horecaproduct neer te zetten en tegelijkertijd je medewerkers tot hun recht te laten komen. Deze twee onderdelen moeten goed met elkaar in evenwicht zijn; vaardigheden die ik de afgelopen jaren onder de knie heb gekregen. Ik ben inmiddels voldoende theoretisch en praktisch getraind, beschik over een afgeronde opleiding als bioloog, kok, leermeester en jobcoach en heb jarenlange praktijkervaring. Daarom ben ik nu voor mijzelf begonnen.

De kansen voor lokale initiatieven zijn aanzienlijk groter geworden door de decentralisatie van overheidstaken. In mijn eigen bedrijf denk ik beide werelden nog beter met elkaar te kunnen verbinden. Ik ben vrij om te handelen en mij te richten naar  de wensen van de maatschappij en kan daarmee sneller inspelen op lokale initiatieven.

Persoonlijke gegevens

Stefan Hogervorst
mobiel: 06 37287762
Geboortedatum: 8-2-1969
Woonplaats: Houten

Opleidingen

Moleculaire biologie Universiteit Utrecht (master)
Koksopleiding
Ivlos/PABO (deeltijd)
Ondernemersvaardigheden diploma
Praktijkbegeleider in de zorg
Sociale Hygiëne/BHV
Leermeester Kok mei 2014
Jobcoach Elan sept 2014-mei 2015

 

Kennis

Management
Didactische kennis (PABO/IVLOS, leermeester, praktijkbegeleider)
Koksopleiding
Kennis werkproject met verstandelijk gehandicapten
WMO
Ondernemersvaardigheden/HACCP
Jobcoach: Toeleiding naar (on)betaald werk (Opleiding Elan)